Ramen er en veldig populær og ujålete nudelrett, som finnes rundt kriker og kroker blant travle gater i Japan. Ikke la deg lure hvis lokalene ser nedslitt eller upersonlig, for det er der man kan finne den beste Ramen. Kokken legger all sin ære i maten og spesielt i suppen.

 

Ramen variere fra land og region, der de ulike stedene har sin egen måte å lage ramen-suppe på. Så om du har blitt servert ramen et sted, så vil du ikke få det samme hos en annen kokk.

 

Hokkaido het før i tiden EZO, som Masaru Inage kommer ifra og der har han sine beste minner fra

ungdomstiden. Etter å ha stått på ski i timevis, var det rett til den lille lokale ramenplassen og få seg en god og varm ramen.

 

Masaru Inage, har igjennom tiden jobbet hos Bagatell, Bristol og som kjøkkensjef for det kongelige slott og som nå ønsker å bruke sin tid med å sette sitt eget kulinariske preg, med autentiske gode og enkle retter fra hans hjemsted.

 

Inages visjon er å kunne servere god mat, med gode råvarer til folkeligpris.